top of page

EVEN VOORSTELLEN....

Bianca Hoogerwaard Coaching & Training Den Haag

Ik ben Bianca Hoogerwaard

 

Coach en trainer op gebied van stress preventie, stress, burn-out, persoonlijke ontwikkeling en gedragsverandering. Ik  heb een commerciële achtergrond en een groot gedeelte van mijn werkervaring heb ik opgedaan in een commercieel bedrijf op gebied van klant ervaring.
 

 

Wat ik fascinerend vind.....

 

Mensen fascineren mij. Vragen als “Wat doet een mens bewegen, wat is de motivatie om te doen wat ze doen of juist niet? Is het leven of overleven? ” houden mij bezig.

 

 

Mijn motivatie.....

 

De vragen bleven knagen en daarom ben ik mij meer gaan verdiepen in de psychologische achtergronden van menselijk gedrag. Ik ben begonnen met een opleiding counselen en coachen op de Academie voor Counselen en Coachen, waarvoor ik  ben afgestudeerd.. Mijn specialisaties zijn stresscounselor en trainer.

 

 

Waar sta ik voor ....

 

Ik sta voor meer plezier, balans en harmonie in het leven en het beste uit jezelf en anderen halen!

 

 

Wat anderen over mij zeggen...

 

 

"Ik heb met Bianca een training verzorgd voor aankomend trainers die wijkcontactvrouwen gaan opleiden om kwetsbare, geïsoleerde vrouwen te helpen te participeren in de Haagse samenleving. Haar inhoudelijke expertise met betrekking tot coaching heeft mij bijzonder verrijkt. "


(Judith Alkema, Adviseur en Trainer bij PEP Den Haag)

 

 

" Na jaren in loondienst te hebben gewerkt, was een eigen bedrijf beginnen een behoorlijke omslag voor mij. Ik had genoeg ideeën, maar hoe kon ik ze tot een succes maken? Veel commercieel inzicht had ik niet meegekregen. Niet van huis uit, bij mijn opleiding, of in loondienst. Mijn persoonlijke omgeving kon ook nog wel eens terughoudend reageren, wat zeker niet bevorderlijk werkt.
Vanwege mijn eigen affiniteit met NLP was Bianca een match made in heaven :) Zij heeft mij enorm veel tools meegegeven. Tips voor boeken om te lezen, oefeningen om te doen, sites op internet...  Wij hebben samen een aantal oefeningen en rollenspellen gedaan en die beklijven bijzonder goed. Er veranderd iets in jezelf, als het ware.
Bianca kan op een hele unieke manier iets vragen, waardoor je op een andere manier naar je eigen verhaal kan luisteren. Al met al hebben Bianca's coachingsessies mij fijn geholpen op mijn pad, waarvoor ik haar erg dankbaar ben." -  (Renee)
 

WELKE MENSEN INSPIREREN MIJ HET MEEST....

Bianca Hoogerwaard Coaching & Training Den Haag

Joe Dispenza en Bianca Hoogerwaard (vrnl)

Byron Katie

Handelen vanuit projectie is menselijk gedrag, met haar vier vragen draait ze een lastige situatie om waardoor je bewust wordt van je eigen verantwoordelijkheid en invloed. Haar boeken en coachtechniek zijn een mooie aanvulling op mijn coachvaardigheden.

Joe Dispenza

Tijdens zijn workshops en seminars legt hij duidelijk uit, wat het effect is van ons handelen en denken op ons lichaam en de actieve rol van ons brein. In zijn workshops heb ik geleerd hoe een verandering te realiseren. 

Ingeborg Bosch

Bewustwording en afpellen van afweer brengen je dichter tot jezelf. Op haar DVD en in haar boeken legt zij het ontstaan van afweer mechanisme uit en geeft zij krachtige handreiking deze te doorbreken. Ik verdiep mij graag in haar methodiek.

Nog meer inspirerende mensen ...

 

Andere mensen die mij inspireren of geïnspireerd hebben, zijn  Nelson Mandela, Ben Tiggelaar, Deepak Chopra, Ghandi, Steven Covey, mijn trainers, mijn ouders, vriend, familie, kennissen en vrienden en (ex-) collega's en vele andere. Zij hebben allen een bijdrage geleverd om te kunnen zijn wie ik vandaag de dag ben en waarvoor ik hun allen dankbaar ben!

RELEVANTE OPLEIDINGEN EN CERTIFICATEN

 

 

 • Stresscounselor

 • Academisch Counselor en Coach

 • Introductie training Transactionele Analyse

 • NLP practioner en master

 • Gecertificeerde trainer empowerment en allround trainer

 • Persoonlijke effectiviteit, timemanagement en emotionele intelligentie

 • Mindfulness;  aandachtstraining

 • EMDR

 • Systemisch werken & begeleiden

 • mBIT coaching

 • Voice Dialoque

 • Oplossingsgericht coachen

 • Diversiteitsmanagement

 • Motiverende gespreksvoering

 

CONTACT

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kan je contact opnemen met Bianca Hoogerwaard

Je bericht is verzonden!

bottom of page