top of page

WERKWIJZE

Kennismakingsgesprek

 

In een kennismakingsgesprek kijken we of we tot een samenwerking kunnen komen. In grote lijnen kijken we naar het probleem en of ik in staat ben je daarbij te helpen. Soms kan een andere specialist beter op zijn plaats zijn.

 

 

Tijdsduur en aantal

 

Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend en duurt ongeveer 20 minuten. De sessies zelf zijn tussen de 1 en 2 uur.  Het aantal sessies en de frequentie zijn afhankelijk van de individuele behoefte. Over het algemeen zijn 2 tot 10 sessies voldoende. Er zijn geen verplichtingen en er kan op elk moment gestopt worden.

 

 

Privacy

 

Personalia en wat er besproken wordt tijdens de sessie is strikt vertrouwelijk. Hierdoor kan alles vrijuit besproken worden.

 

Borging kwaliteit

 

De begeleiding is er op gericht om op een effectieve manier resultaat te behalen waarin jouw behoefte en wensen centraal staan en wordt aangepast aan jouw tempo.

Om de kwaliteit te waarborgen en betrokken te blijven met mijn vak blijf ik mezelf voortdurend ontwikkelen en bijscholen. Ik sta geregistreerd als gecertificeerde mBIT coach, Trainer NOBTRA®  en ben aangesloten bij NOBCO

Nr 2 - emcc-logo-voor-website.png
Nr 1 nobco-logo-voor-website.png

Ethische code

 

Klik op onderstaand afbeelding om de PDF te openen:

global-code-of-ethics-coaching-den-haag
tarieven

TARIEVEN

Individuele coaching per uur  € 75,-

Individuele gesprekken duren niet langer dan 2 uur.

 

Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voor de sessie kosteloos worden geannuleerd.

 

Je kunt je werkgever gerust om een coach vragen, voor jullie beide levert dit een enorm voordeel op. Wanneer je beter en goed in vel zit, haal je meer uit jezelf en ligt je productiviteit hoger en wordt ziekteverzuim verlaagd.

 

Voor mensen met een laag inkomen op bijstandsniveau heb ik een gedeelte van mijn agenda gereserveerd en geldt een andere prijs.

Dit kan persoonlijk besproken worden. Verder kan het zijn dat er een wachttijd is.

bottom of page