top of page

COACHING

Bij individuele coaching word je kortdurend, intensief en persoonlijk begeleid. In het eerste gesprek wordt duidelijk waaraan je wilt werken. Afhankelijk van de doelstelling, persoonlijk of professioneel, wordt de aard en duur van de begeleiding afgestemd. Meestal zijn 4 tot 6 sessies voldoende om meer inzicht te krijgen.

Je kunt bij mij onder andere terecht voor:

• Persoonlijke en professionele groei en effectiviteit.
• Werken en leven vanuit jouw passie en kracht.
• Re-integratie.
• Burn-out & Bore-out klachten.
• Stressreductie en -preventie.

 

Ik maak gebruik van diverse modellen en theorieën onder andere op gebied van kernkwaliteiten en eigenschappen, gedragsveranderingen en communicatie. De modellen en theorieën zijn een hulpmiddel om inzicht en structuur te verkrijgen en veranderprocessen in werking te stellen.

 

Welke hulpmiddelen worden ingezet hangt af van jouw unieke situatie. Het gaat tenslotte om wat voor jou echt belangrijk is en jouw geluk en succes bepaalt. Ik maak onder andere gebruik van de methodieken: 

Dit is een heel praktisch basismodel om iemands persoonlijke eigenschappen en valkuilen in kaart te brengen.  

de Kernkwadranten van Daniel Ofman
Multiple Brain Integration Techniques

Een nieuwe, krachtige methodiek voor persoonlijke evolutie gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken gecombineerd met oude wijsheid tradities. Deze methodiek zorgt er voor dat hoofd, hart en buik in balans komen en je leeft vanuit jouw passie en kracht.

de Roos van Leary  van Timothy Leary

De Roos van Leary is een communicatiemodel op gebied van de werking van gedrag.

NLP

NLP  is een  krachtige, effectieve oplossingsgerichte methode om inzicht te krijgen in de drijfveren en motivaties van ons handelen en het effect van onze manier van communiceren.

Bianca Hoogerwaard Coaching & Training Den Haag

Audrey Hepburn

“Nothing is impossible, the word itself says I’m possible”
bottom of page